Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. június 10. szombat | Gréta, Margit napja

Hírek

 

Újraindul a személyes ügyfélfogadás

2021. május 25.

Június másodikától visszaáll a személyes ügyfélszolgálati rend és lehetőség az önkormányzatnál, ezzel egyidejűleg újraindulnak a jegyzői és a polgármesteri fogadóórák. Újra nyit az Idősek Klubja is.

Mivel a veszélyhelyzet teljes feloldása nem történt meg, a személyes ügyintézés során az alapvető járványügyi szabályok betartását továbbra is kérjük, mint amilyen a maszk használata belső térben. Ennek betartása azért is fontos, mivel a személyes ügyintézés lehetősége az önkormányzaton azok számára is adott, akik nem rendelkeznek oltási igazolvánnyal.  Emiatt szintén kérjük, hogy aki teheti, továbbra is részesítse előnyben az elektronikus ügyintézés lehetőségét.

Az ügyfélfogadás a következők szerint indul újra másodikától:

Hétfő: 13-18 óra
Szerda: 8-12 óra
Péntek: 8-11 óra között

Telefon: 06 (26) 340-266
E-mail

Dr Göbl Richárd polgármester fogadóórája hétfőnként 16-18 óra között, Deák Ferenc jegyző fogadóórája hétfőnként 14-16 óra között indul újra. A fogadóórákra előzetes bejelentkezés szükséges a polgarmester@budakalasz.hu, illetve a deak.ferenc@budakalasz.hu email címeken vagy telefonon a 0626 340-266 telefonszámon.

Június elsejével az Idősek Klubja is újra megnyitja kapuit. A klub szolgáltatásai közül az otthongondozás és az ételkiszállítás a leállás alatt is működött, jövő keddtől a napközbeni programok is elkezdődnek. Az Idősek Klubja elérhetőségei és nyitvatartási ideje itt érhető el.