Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 09. szombat | Natália napja

Hírek

 

Várjuk a jelöléseket!

2020. augusztus 03.

A Budakalászért Emlékérem és a Budakalász Díszpolgára jelöléseket szeptember 10-ig adhatják le a lakosok személyesen vagy online kitöltve a jelölési adatlapot. A jelölési kategóriákat kibővítettük, idéntől a sportban és a kultúrában kiemelkedő személyek is jelölhetők az alábbi két díjra.

„BUDAKALÁSZ  DÍSZPOLGÁRA”  díj

adományozható annak a személynek, aki kiemelkedően jelentős munkájával, vagy egész életművével mind a városon belül, mind pedig országosan, vagy nemzetközi viszonylatban olyan általános elismerést szerzett, amely hozzájárult a település jó hírnevének öregbítéséhez, továbbá példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll.  A díszpolgári címmel díszoklevél és emlékplakett jár. A díj átadására az október 23-i városi ünnepségen kerül sor.

„BUDAKALÁSZÉRT  EMLÉKÉREM”  díj

adományozható azoknak a személyeknek, személyek csoportjának, társadalmi vagy gazdasági szervezeteknek, akik vagy amelyek a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális, sport és gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedően hasznos munkát végeztek, és ennek révén a település értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el. Az emlékérem mellé díszoklevél és emlékplakett jár.

Az adatlap elérhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán és weboldalunk Városi díjak aloldalán. Az online kitöltött adatlapokat postán vagy az info@budakalasz.hu e-mail címre elküldve kérjük eljuttatni hozzánk.

Az idei évben október 23-án kerülnek majd átadásra a díjak.

További részletek Városi Díjak aloldalunkon olvashatók ide kattintva>>