Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. június 02. péntek | Anita, Kármen napja

Hírek

 

Véget ért a Színházi hetek eseménysorozata a Kalászi Idősek Klubjában

2022. május 13.

Színházi hetekkel várta az érdeklődőket az idén tavasszal Kalászi Idősek Klubja. A nagy sikert aratott programsorozat március elején kezdődött Berkes Gabriella és Tarján Pál zenés előadásával és ezen a héten ért véget a Dívák plusz című produkcióval.

Az idei tavasz egyik remek kezdeményezése volt a színházi hetek elnevezésű eseménysorozat. A program első műsorát március 2-án tekinthették meg az érdeklődők Dallamokon át operettől az operáig címmel, Berkes Gabriella és Tarján Pál tolmácsolásában. A két kiváló művész hosszú időn át énekelt nyugat-európai zenés előadásokban, és ezúttal az itthon élők láthatták és hallhatták őket. A folytatás is színvonalas volt: előbb Pest megér egy estet címmel a Turay Ida Színház művészei, Vásári Mónika és Csere László léptek fel Budakalászon, ezt követően pedig a Magyaros vigadalom című produkció során Détár Enikő, Sztárek Andrea, Bódi Barbara és Kurkó József vendégszerepelt a Kalászi Idősek Klubjában. Ezen a héten a Dívák plusz produkcióval zárultak a Színházi hetek, a zenés szórakoztató műsorban Fésüs Nelly, Ladinek Judit, Sári Évi, Koós Réka és Dorogi Barbara szerepelt.

A Kalászi Idősek Klubja a helyi és környékbeli idősek számára biztosít ellátást. Emellett változatos programokat szerveznek, közösségi életet építenek azzal a szándékkal, hogy az idős korúak méltó körülmények között tölthessék el az idejüket – tájékoztatott Nagy Márta intézményvezető.

Köszönjük a képeket Nagy Márta intézményvezetőnek