Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. március 21. kedd | Benedek napja

Hírek

 

Vert helyzetből fordított a budakalászi futballcsapat

2022. november 02.

Remek győzelmet aratott a budakalászi csapat a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján. Együttesünk hazai pályán, 0-2-ről fordítva nyert 3-2-re a Biatorbágy ellen.

Az első félidőben még nem született egy találat sem a találkozón, a térfélcsere után aztán beindult a gólgyártás. A vendégek a 68. percben már kettővel vezettek, ám ez nem szegte a kalásziak kedvét, akik előbb Széll Tamás megmozdulása után szépítettek, majd a 85. percben Gerhardt Ádám egyenlített. És még nem volt vége: a meccs hosszabbításában, a 93. percben Csánki Krisztián megszerezte a győztes találatot!

A BMSE tehát fantasztikus fordítással 3-2-re diadalmaskodott a középmezőnyhöz tartozó biatorbágyiak ellen, és 10 forduló után 18 ponttal az előkelő negyedik helyen áll a tabellán. A fiúk hat mérkőzést nyertek, négyet vesztettek el, a gólkülönbségük 20-19, és mindössze öt pont választja el őket a listavezető vecsésiektől. A tavalyi szereplés után, amikor a társaság az utolsó meccsig harcolt a bennmaradásért, ez mindenképpen kellemes meglepetés!