Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поэдравльамо на интернет страници града Калаэа

2020. szeptember 26. szombat | Jusztina, Pál napja

Hírek

 

VIDRA SE: TAO-felajánlás adható

2020. szeptember 16.

A cégek adóbevallásának meghosszabbított határideje 2020. szeptember 30.  A vállalkozások jelentős része ekkor készíti el adóbevallását és ilyenkor rendelkezhetnek a sportegyesületeknek szánt adójuk egy részének felajánlásáról (TAO-felajánlás). Ez pénzügyi szempontból előnyös a vállalkozások számára, mellyel helyi társadalmi felelősségvállalási szerepük is növekedhet.

Az egyesület kérésére szeretnénk az érintett cégek, vállalkozók figyelmébe ajánlani a budakalászi VIDRA Sportegyesületet. A VIDRA SE több mint 20 éve működik, évek óta eredményesen vesznek részt a Magyar Jégkorong Szövetség TAO pályázati rendszerében. A 2020/21-es szezonra szóló pályázatunkat is elfogadták, tehát jogosultak TAO-támogatás igénybevételére. Idei és előző évi pályázati anyagaik is nyilvánosak, honlapukon https://kozosjeg.hu megtekinthetőek. A VIDRA SE jégkorong utánpótlás csapatának támogatásával egyben a Dunakanyar egyik legnagyobb sátorral fedett műjégpályájának fennmaradását is elősegíthetik. Ez a közösségi kezdeményezés öt év óta nagy sikerrel működik; nagyon sok budakalászi gyermek és család, valamint a környező települések iskolái és óvodái is rendszeresen látogatják Szentendréről, Leányfaluról, Pomázról, Ürömről, Pilisszentlászlóról, Pilisszentkeresztről és Békásmegyerről.

A cégek számára a TAO-támogatás pénzügyi megtakarítást is jelent és semmiféle kockázattal nem jár, ugyanakkor társadalmi felelősségvállalási és marketing szerepe jelentős. A támogató cégek neveit az egyesület honlapján, valamint a korcsolyapálya bejáratánál is feltüntetik. Jelentős cégek (pl. Auchan, Budmil) is nyújtottak már az egyesület számára TAO-támogatást az elmúlt években. A műjégpálya és hozzákapcsolódó infrastruktúra remek csapatépítési lehetőség cégek számára. A legkisebb összegű támogatást is köszönettel fogadják, idei 2020/21-es szezonra szóló TAO-keretük 120 millió forint.

A TAO-támogatás minimális adminisztrációt jelent, melyben az egyesület munkatársa (Lázár Levente, 06 30 978 8727, lazarl@kpluszj.hu) készséggel segít.

További információ: dr. Wettstein András, VIDRA SE elnökségi tag; wett.andras@gmail.com