Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 22. hétfő | Magdolna napja

Hírek

 

Villám Zsuzsanna 15 éves köztisztviselői munkáját ismerték el

2017. július 03.

 

Budakalász Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Köztisztviselői Díjjal ismerte el Villám Zsuzsanna köznevelési és közművelődési referens munkáját. A díjat a városvezetés a július 1-i Köztisztviselői Nap alkalmából nyújtotta át.Villám Zsuzsa

Villám Zsuzsanna immáron 15 éve dolgozik a Polgármesteri Hivatalban, az elmúlt évek alatt több polgármester és jegyző munkáját segítette. Zsuzsa az elmúlt hosszú időszak alatt az Önkormányzat és a Hivatal érdekeit szem előtt tartva alázattal, kiváló szakmai tudással tevékenykedett a településen működő intézmények nemzetiségi önkormányzatok, civil szervezetek, sportegyesületek javára. Kapcsolati hálót épített ki velük, ezen keresztül segítette munkájukat. A hivatalban töltött mindennapjait a lojalitás, precizitás és magas színvonalú szakmaiság jellemezte. Zsuzsával a településen működő intézmények, civil szervezetek szinte napi kapcsolatban voltak. Mindig, minden lehetőséget megragadott a velük való együttműködésre.

Zsuzsa 2006-ban nagy szerepet játszott az öttusa EB szervezésében, 2008-ban megkapta a Budakalász Sportjáért díjat, 2013-ban pedig a Budakalász Közoktatásáért Díjat.

Az ünnepségen a díjazott a Köztisztviselői Díj átvétele mellett elköszönt kollégáitól, ugyanis június végétől a Budakalászi Bölcsőde vetetői posztját elnyerve koordinálja az intézmény munkáját. A díjhoz gratulálunk, új munkájához sok sikert kívánunk!

 

DSC_4304