Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 25. csütörtök | Jakab, Kristóf napja

Hírek

 

Vízvezetékfektetés – forgalomkorlátozás a Kőbányai úton

2024. július 02.

Holnap reggel az Árok utca irányából a Kőbányai úton is elkezdődik a nagy átmérőjű vízvezeték építése. A kivitelező Penta Kft. jelezte, a július 3-án kezdődő és várhatóan szeptemberig tartó munkálatok jelentős forgalomkorlátozással járnak. Ezalatt a Scholz Ferenc utca kétirányban lesz járható.

Az építkezés helyszínén a teljes útpályát lezárják a gépjárműforgalom elől, tehát az Árok utcát a Budai út irányából autóval nem lehet majd megközelíteni. A várhatóan szeptemberig tartó munkálatok előrehaladtával az útlezárás az Árok utca irányából folyamatosan a Budai út felé tolódik majd.

Annak érdekében, hogy az Árok utca és a Kőbányai út azon szakasza, ahol a vízvezetékfektetés már megtörtént autóval is megközelíthető legyen, a Scholz Ferenc utca átmenetileg kétirányú lesz. A Kőbányai úton az építkezés idején csak ott lesz lezárás, ahol éppen a kivitelezés zajlik, az utca a gyakorlatban két zsákutca lesz – egyik fele a Scholz Ferenc utca – Árok utca irányából közelíthető meg, a másik fele pedig a Budai út felől.

Az arra közlekedők türelmét és közreműködését előre is köszönjük!