Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 23. kedd | Lenke napja

Hírek

 

2015 hulladékszállítás

2015. március 18.

Tájékoztatás a hulladék szállításról

600px-HUN_Budakalász_COAIsmételten tájékoztatjuk a Budakalász város lakóit, hogy településünkön a lakossági kommunális hulladékszállítást a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. látja el.

A szolgáltatás kötelező közszolgáltatás, amelyhez a szerződést az ingatlan tulajdonosának meg kell kötnie.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben ez idáig nem kötötték meg a hulladékszállítási szerződést, szíveskedjenek ezt haladéktalanul megtenni.

A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően használni kívánt edény típusának meg kell egyeznie megkötött szerződés szerinti edénnyel (tehát aki 60 literres kukára kötötte meg a szerződést az kizárólag 60 literes kukával veheti igénybe a szolgáltatást).

A többlethulladék kihelyezéséhez szükséges zsákok a Hulladékgyűjtő ponton vásárolhatóak továbbra is.

Az egyedülálló 60 év feletti lakosok zsákos formában is igénybe vehetik a szolgáltatást (26 db zsák/évre lehet szerződni).

Lakossági hulladékszállítási és ártalmatlanítási szerződés letöltése

Elkülönített (szelektív) hulladékgyűjtés:

A házhoz menő elkülönített (szelektív) hulladékgyűjtést a tavalyi évvel megegyező ütemezésben végzi a szolgáltató, a szállítás minden hónap utolsó hétfőjén történik. Az elkülönítetten gyűjtött hulladékok közé egyéb hulladék pl.: zöldhulladék, kommunális hulladék, lom hulladék stb. továbbra sem helyezhető ki.

Műanyaghulladék: ásványvizes és üdítős PET palackok, különböző fóliák, bevásárló táskák, szatyrok, zacskók, reklámtáskák stb.

Papírhulladék: külön helyezendő el. (Színes vagy fekete-fehér újság, folyóirat, papírzacskó papír kartondobozok, füzet, könyv, írógéppapír stb).

Üveghulladék: Hulladékgyűjtő ponton lehet leadni

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szelektív hulladék elszállítása kizárólag a szolgáltató által erre a célra biztosított zsákokban történik, melyeket a szállítási napon reggel 7 óráig kérünk kihelyezni. A más zsákban vagy nem szelektív, ill. a később kihelyezett szelektív hulladékot a szolgáltató nem szállítja el. A nem előírásoknak megfelelően kihelyezett hulladékos zsákokat a közterületről haladéktalanul vissza kell szállítani az ingatlanra.

A szelektív zsákok pótlólagos átvétele továbbra is a Hulladékgyűjtő ponton lehetséges.

Rugalmas lomtalanításra a hulladékszállítással megegyező napon van elehetőség. A szolgáltatás csak szerződéses, hátralékkal nem rendelkező ügyfeleknek biztosított. Időpontot egyeztetés szükséges. az elszállítást megelőzően minimum 1 héttel kell jeleznie az ügyfélnek az igényt e-mailen vagy telefonon.

Zöldhulladék szállítás április 4-től kéthetente, szombati napokon történik. Azok a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakosok, akik még nem vették át a 2015. első fél évre jutó térítésmentesen biztosított, 9 db zöldhulladékos zsákot, személyigazolvány bemutatásával, nyitvatartási időben (csütörtök, péntek: 14-18, szombat: 8-12 óráig) átvehetik azt a Klinger Henrik utca 1291/25 hrsz. alatti Hulladékgyűjtő ponton (volt Lenfonógyár területén).

Hulladékgyűjtő pont nyitva tartása (2011 Budakalász Klinger Henrik u. Hrsz: 1291/125)

  • Csütörtök – pénteki napokon 14 – 18 óráig
  • Szombati napon 8 – 12 óráig

Amennyiben szolgáltatással kapcsolatban változást, észrevételt, esetleg panaszt szeretnének bejelenteni, akkor azt az alábbi elérhetőségeken tehetik meg:

Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 18/E
Tel.: +36 (34) 600 700
E-mail: info@vvhulladekkezelo.hu

2011 Budakalász Klinger Henrik u. Hrsz: 1291/125 (Hulladékgyűjtő pont területe) – Minden hónap utolsó péntekén 14 – 18 óráig

Letölthető: hulladék szállítási szerződés »