Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 20. szombat | Tivadar napja

Idősek Klubja

 

Kalászi Idősek Klubja


Intézményvezető:

Janurikné Csonka Erika

Intézmény törzsszáma: 765594

Elérhetőségek:

2011 Budakalász, Táncsics u. 19.

Nyitvatartás: H-P: 7.00-15.00

Tel: +36 (26) 341 435

+36 70 451-3696

 

kalasziidosek.klubja@budakalasz.hu

janurikne.csonka.erika@budakalasz.hu

Bemutatkozik a Kalászi Idősek Klubja

Az Idősek Klubja hármas feladatköre, hogy gondoskodjék a klubtagok nappali ellátásáról, házi segítségnyújtásról és a szociális étkeztetés lebonyolításáról.

A mi feladatunk, hogy idős embertársaink számára olyan életkörülményeket biztosítsunk, melyek lehetővé teszik számukra a korukhoz méltó derűs életet. Vigyáznunk kell rájuk, segíteni őket, hogy a hosszú évek kemény munkája után megkapják azt az anyagi és erkölcsi támogatást, amellyel örömteli életet élhetnek. Mindeközben igyekszünk az ide bejáró szépkorú embereket egymásért is felelős közösséggé formálni.

Az Idősek Klubjában 30 férőhelyen látunk el szépkorúakat reggel 7-től délután 15 óráig. Biztosítjuk a napi háromszori étkezést, a tagok szociális ügyeinek intézését, segítését, gyógytornát, orvosi előadást és a szórakozást. Mindenkinek a saját háziorvosa írja fel a gyógyszereket, az utánajárást a gondozónő intézi. A tagok átlagéletkora 80 év.

A házi segítségnyújtás keretében 3 szakképzett gondozónő végzi saját környezetben, életkornak és életkörülménynek megfelelően 27 idős ellátását.
Munkájuk sokrétű: ide tartozik a vásárlás, gyógyszerfeliratás, kiváltás, mosás, hivatalos ügyek intézése, kórházba kísérés és látogatás.

Házhoz is szállítunk ebédet, de a menük intézményünkben is megvásárolhatóak. Aki szeretne étkezést igénybe venni, kérjük, érdeklődjön telefonon, vagy személyesen:
Kalászi Idősek Klubja, 2011 Budakalász, Táncsics Mihály u. 19.
Telefon: 06 26 341-435, 06 70 451-3696.
A kiszállított ebéd ára: 1 000 Ft /fő/nap,
a klubból elvitelre 805.-Ft /fő /nap.

Az idős emberek fontos részei életünknek és ezt érezniük is kell, hiszen szüleink, nagyszüleink mosolya és gondoskodása most is rengeteg erőt sugároz felénk, az ő kitartásuk, szeretetük felbecsülhetetlen kincs számunkra.

Janurikné Csonka Erika
intézményvezető