Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. március 27. hétfő | Hajnalka napja

Hírek

 

Kézműves foglalkozások a Fazekas Kuckóban

2022. július 05.

Minden érdeklődőt szeretettel vár Kohányi-Ágnecz Mónika fazekas, keramikus stresszoldó kézműves foglalkozásokra Budakalászon a Fazekas Kuckóban.

Hogy mire is jó egy kerámiás kézműves foglalkozás, arra Takács Dalma művészetterapeuta a következő választ adta:

A kerámiázással foglalkozó workshopok meditatív jellegük miatt is felkapottak mostanság. A napi rohanás közben az ilyen alkalmak nyújthatnak egyfajta kikapcsolódást, amellett, hogy közösségformáló erővel is bírnak.

Budakalászon is van arra lehetőség, hogy a mindennapos rutinból kiszakadva átadjuk magunkat az alkotás örömének. Kohányi-Ágnecz Mónika Fazekas Kuckójában lehetőség nyílik arra, hogy saját táblákat, bögréket és egyéb agyagból készült formákat festhessünk, karcolhassunk kedvenc motívumainkkal. Miután elkészülnek az alkotások, kiégetik azokat, hogy aztán magunk használhassuk, vagy örömet okozhassunk vele másoknak.
A bögrék elkészítése 5000 Ft/db, a tábláké 3000 Ft/db. Az ár tartalmazza a foglalkozást, az anyagot vagy előre korongozott sablonokat, a színtesteket és az égetési költséget.
A foglalkozások július 16-án, 23-án és 30-án szombaton lesznek 10:00 órától Budakalászon a Telkes utcában. Jelentkezni a következő telefonszámon lehet: +36/30 392-4042.vár Kohányi-Ágnecz Mónika fazekas, keramikus stresszoldó kézműves foglalkozásokra Budakalászon a Fazekas Kuckóban.