Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 20. szombat | Illés napja

Hírek

 

Masters Vizes Európa Bajnokságra indul a Budakalászi női vízilabda csapat

2018. március 27.

Európa egyik legnagyobb sportrendezvényének a Masters Vizes Európa Bajnokságnak ad otthont a szlovéniai Kranj 2018-ban. 
A városunk színeiben induló masters női vízilabda csapat a 2018-as budapesti világbajnokságon aranyérmet szerzett. A csapat vezető trénere a Mesteredző díjas Györe Lajos, a klub elnöke pedig Lakatos Zoltán. Céljuk a budapesti világbajnoki cím után az Európa Bajnoki cím megszerzése.
A csapat névsorában ezúttal is nagy nevek szerepelnek: Boros Júlia, Brávik Fruzsina, Brezovai Dorottya, Dalmándy Szandra, Drávucz Rita, Györe Anett, Ipacs Barbara, Kisteleki Orsolya, Németh Edit, Pelle Anikó, Szentkereszti Gabriella, Szremkó Kriszta, Varga Krisztina, Zsámbok Lili.
A csapat készen áll, és Önök? Hogy a cél közös legyen, várjuk támogatók jelentkezését, akik szívesen hozzásegítenék a csapatot a győzelemhez. Budakalász Város Önkormányzata már 500.000 Ft-tal támogatja a versenyzőket a polgármesteri keretből. A kiutazás és a verseny magas költségeinek fedezésére, azonban még szükségük van további támogatásokra. A felajánlásokat a következő elérhetőségeken várják: lakatos.zoltan@budakalaszisc.hu, vagy+ 36(70)450 0115.
CSAK, Együtt sikerülhet! Hajrá BSC 1995, Hajrá Magyarország!