Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. június 10. szombat | Gréta, Margit napja

Hírek

 

Takarítsuk ki közösen a várost!

2021. április 09.

Budakalász Város Önkormányzata 2021. április 24-én (szombaton) a korlátozások lazítására tekintettel megrendezi korábban elhalasztott tavaszi várostakarítási akcióját. A munkavégzéshez szükséges zsákot és kesztyűt az Önkormányzat ingyenesen biztosítja. Az akcióra előzetes jelentkezés szükséges!

A várostakarításra továbbra is várunk minden budakalászi lakost, családokat, lakóközösségeket, mindenkit, aki szeretne tenni városunk tiszta, rendezett környezetéért. Számítunk továbbá a környezetvédelmet szem előtt tartó civil szervezetek, aktivisták, egyesületek és cégek segítségére is.

Kérjük, hogy a közösség védelme érdekében az eseményen a veszélyhelyzet alatt hozott korlátozó intézkedéseket továbbra is fokozottan tartsák be, a rendezvény teljes ideje alatt megfelelő arcmaszkot hordjanak.

Az eseményt követő szokásos kültéri főzés és közös étkezés az idei évben – szintén a veszélyhelyzetre tekintettel – sajnálatos módon elmarad.

Jelentkezni Fetterné Ferenczy Beatrix környezetvédelmi irodavezetőnél lehet legkésőbb 2021. április 22-ig a ferenczy.beatrix@budakalasz.hu e-mail címen vagy munkanapokon a +36 (70) 984 9833-as telefonszámon.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jelöljék meg a munkavégzés helyszínét, a munkakezdési időpontot, a résztvevők létszámát, a kapcsolattartó személy nevét és telefonszámát!