Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 24. szerda | György napja

Hírek

 

Új helyen, cserepes citrusvásárral várja vevőit a Mentáskert

2024. március 04.

Rövidesen megvalósítási szakaszba lép a Faluház udvarfejlesztése és ezzel párhuzamosan költözik a Mentáskert is. A lakossági egyeztetést az új árambekötés kialakítása követte és a nagyszabású fejlesztés következő lépése a Faluház hátsó udvarán létrehozott értékes kezdeményezés, a Mentáskert Termelői Piac átköltöztetése.

A piacnak nem kell messzire költöznie: a Lenfonó területén, a zeneiskola túloldalán egy murvával borított tér várja a Mentáskert vevőit, aminek a kialakítását a hét elején végezte el a városüzemeltetési iroda. A termelői piac március 7-től új helyszínen vár mindenkit, aki környékbeli termelők egészséges áruiból szeretne vásárolni. Autóval megállhatunk a Faluház első parkolójában, valamint a régi Szövőgyárba (Lenfonó) behajtva, folyamatosan jobbra kanyarodva is megközelíthetjük autóval a piac új helyét, amit a következő táblák jeleznek majd:

Érdemes meglátogatni a Mentáskert új helyét, mert ezen a héten gyönyörű citrusokat vásárolhatunk akciós áron, hogy a kertünkbe, nappalinkba, vagy a tornácainkra varázsolhassuk a mediterrán tavaszt.